lauantai 4. joulukuuta 2010

Pasteijat

Raikkaat pasteijat




1 kg pkt valmis voitaikinaa tai torttutaikinaa

Täyte:
1 pss savukinkkusuikaleita tai pizzasuikaleita
2 dl keitettyä riisiä
150g valkosipuli ja yrtit tuorejuustoa
1dl Creme Fraisea
kurkkusalaattia
kirsikkatomaattia

-> Sekoita kinkkusuikaleet, riisi, tuorejuusto ja Creme Fraise keskenään. Viipaloi tomaatit.

-> Puolita taikinalevyt. Leikkaa taikinaneliöt veitsellä vieressä olevan kuvan mukaisesti. Laita kinkkuseosta reilusti keskelle, päälle 1 tl kurkkusalaattia ja kirsikkatomaatti viipale.
Nosta taikinan kulmat pasteijan yläpuolelle ja purista kunnolla yhteen.

-> Paista pasteijoita uunin keskitasossa, 225 asteessa n. 10-15minuuttia.
 Pasteijat ovat parhaita kylminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti