sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kinkkupasteijat

Helpot kinkkupasteijat



1 kg pkt valmis voitaikinaa tai torttutaikinaa

Täyte:
1 pss savukinkkusuikaleita
2 dl keitettyä riisiä
200g valkosipuli ja yrtit tuorejuustoa
(pippuria)

Voiteluun: kananmuna
Päälle: sesamin siemeniä

- Kauli sulaneet taikinalevyt pituus- suunnassa kaksin kertaisiksi ja leikkaa keskeltä kahtia. Eli tuloksena on alkuperäisten levyjen kokoisia ohuempia levyjä.
Laita reilusti täytettä toiselle puolelle levyä ja taita toinen puoli päälle. Painele reunat hyvin kiinni.
Pistele pasteijoihin haarukalla reikiä. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle sesamin siemeniä.
Paista pasteijoita uunin keskitasolla, 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Pasteijat ovat hyviä myös kylminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti