maanantai 8. marraskuuta 2010

Munarulla

Kinkkutäytteinen munarulla



Pohja:
1 ½ dl vettä
1 dl kermaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
4 munaa
1 tl suolaa

-> Sekoita vesi ja kerma. Lisää vehnäjauhot ja sekoita. Lisää munat sekä suola ja sekoita tasaiseksi.
Taikina jää todella löysäksi,  vähän kuin pannukakku-/ lettutaikina.
-> Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista pohjaa uunin keskitasolla 200-asteessa, 15-20 minuuttia.


Kinkkutäyte:
2dl kuohukermaa
2-3 dl Creme Fraisea
300g keitto- / palvikinkkua
ruohosipulia
(2 keitettyä kananmunaa)

-> Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Creme Fraise, sekoita. Lisää pieniksi kuutioiksi leikottu kinkku, silputtu ruohosipuli ja paloitellut kananmunat. Sekoita täyte tasaiseksi.
Anna täytteen vetäytyä jääkaapissa. 

-> Laita pohja leivinpaperin päällä pöydälle ja levitä täyte tasaisesti pohjan päälle. Rullaa pohja + täyte leveys-suunnassa. (Eli lyhyemmältä laidalta aloittaen). Kääri rulla alla olevaan leivinpaperiin ja folioon ja anna vetäytyä jääkaapissa.

-> Koristele munarulla halutessasi esim. rullatuilla kinkku-siivuilla, salaatinlehdillä ja kirsikkatomaateilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti