maanantai 6. joulukuuta 2010

Kinkkurulla

Kinkkurulla


Pohja:
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3/4 tl suolaa
6 dl maitoa
3 munaa
50 g juoksevaa margariinia tai voita sulatettuna

-> Sekoita jauhot ja suola. Lisää n. puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa joukkoon loput maidosta, munat sekä rasva.
Kaada taikina voipaperilla peitetylle uunipellille.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Täyte:
n. 400 g sipulia
n. 150g tuoreita herkkusieniä
2 rkl voita250g savukinkkusuikaleita
2 dl Creme Fraisea
(kuivattua tinjamia)
(kuivattua persiljaa)
pippurirouhetta
1/2 tl suolaa

Leikkaa sipuli renkaiksi ja viipaloi herkkusienet.
Kuullota sipuli voissa ja paista sen jälkeen herkkusienet.
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Laita jäähtynyt pohja leivinpaperin kanssa pöydälle. Levitä pohjan päälle täyte ja
rullaa kääröksi lyhyemmästä päästä aloittaen. Jätä saumakohta rullan alle.
Pyöritä alla oleva leivinpaperi kinkkurullan päälle ja laita rulla hetkeksi vetäytymään kylmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti